020-2614758 Account Wijnmandje

Ruffino

De Ruffino Group is een samengesteld bedrijf in een sterke groeifase. Het bedrijf heeft nu 300 mensen in dienst wiens werk bijdraagt aan de voortdurende ontwikkeling van het bedrijf. Het bedrijf produceert en verkoopt meer dan dertig miljoen flessen op veertig labels, waarvan de meeste afkomstig zijn uit de historische denominaties van Toscane, zoals Chianti, Chianti Classico en Brunello di Montalcino, naast de productie van Prosecco en Pinot Grigio in Veneto. De kwaliteitscontrole ligt hier pittig hoog om wijnen van uitzondelijke kwaliteit voor u te produceren.
Prijs
Wijnen per streek
Toscana (Toscane) (1)
Vin Santo (1)
Druif
Malvasia Bianco (1)
Trebbiano (1)
Jaar

Enig resultaat

Een veelzijdig bedrijf dat zich concentreert op de productie van Italiaanse kwaliteitswijnen.

Ruffino, heeft meer dan honderd jaar geschiedenis, is onafscheidelijk verbonden met Toscane en diep verbonden met Italië, is tegenwoordig het resultaat van ongeëvenaarde bedrijfservaring, agrarische kennis ,gevarieerde en uitgebreide productie-expertise en een moderne organisatie in een sterk concurrerende sector en sterk verbonden met de lokale omgeving. Ze zijn een gevestigde producent van Toscaanse topwijnen, die nog steeds de basis vormt voor hun populariteit. Meer recentelijk breidde het bedrijf zijn uit tot buiten deze historische Toscaanse landgoederen.  men kocht land in Veneto  waarvan het terrein bijzonder geschikt is voor de productie van kwaliteit Prosecco’s en witte wijnen.

Ruffino heeft nu ongeveer 300 mensen in dienst op de verschillende locaties en profiteert van een zeer moderne aanpak  Naast de beste wijnbereiding, roemt Ruffino vlaggenschip gastvrijheid, het organiseren van rondleidingen, proeverijen, het runnen van een restaurant en de kans om uit de eerste hand te genieten van de merkervaring op het landgoed Poggio Casciano, dicht bij Florence. Wanneer u in de buurt bent , maak dan zeker hier gebruik van! Een prachtige ervaring.

Ruffino Cares….

Het bedrijf bevordert een campagne die alle projecten op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen verenigt en zijn inspanningen concentreert op drie hoofdaspecten: het milieu  verantwoord drinken en sociale toewijding aan anderen.

Duurzaamheid is, volgens Ruffino, een concept van onschatbare waarde, aangezien het draait om het vermogen om een productiesysteem te creëren dat activiteiten eindeloos kan herhalen zonder de verschillende productiefactoren uit te putten. Een systeem dat in staat is tot uithoudingsvermogen en regeneratie in de loop van de tijd, dat iedereen die eraan toegewijd is, zowel mensen als partners, inspireert om een duurzame en circulaire economische en productieve cyclus in stand te houden.Om deze reden is Ruffino betrokken bij projecten en campagnes die verder gaan dan het concept van zakendoen, waarbij de nadruk ligt op ecologische duurzaamheid, verantwoord drinken, toewijding aan anderen en empowerment van vrouwen.

Ruffino