Cantina Valpolicella di Negrar

De coöperatie Cantina Valpolicalla di Negrar maakt geweldige kwaliteitswijnen die hoog scoren bij internationale wijnrecensenten. De wijnen geven uitdrukking aan de karakteristieke kenmerken van wijnen uit het Valpolicella-gebied. Negrar is een plaatsje in de buurt van Verona midden in het wijngebied Valpolicella in Noord-Italië.
Regio
Zoek een regio
Regio
Druif
Zoek een druif
Druif
Flesinhoud
Flesinhoud
Toon meer opties
Wijnhuis
Zoek een druif
Wijnhuis
Duurzaam
Duurzaam
Alcoholpercentage
Alcoholpercentage
Toon meer opties
Jaargang
Jaargang
Toon meer opties
Smaak
Smaak
Toon meer opties
Speciaal
Speciaal

Toont alle 2 resultaten

De coöperatie Cantina Valpolicella di Negrar bestaat uit zo’n 230 wijnboeren. Een modern bedrijf gebaseerd op de oude tradities dat milieuvriendelijk werkt. Negrar is een plaatsje in de buurt van Verona midden in het wijngebied Valpolicella in Noord-Italië.

De coöperatie is in 19933 opgericht door een groep wijnbouwers die door samenwerking en het delen van kennis de kwaliteit van hun wijnen wilden verhogen. Een goede keuze! Cantina Valpolicella di Negrar maakt geweldige kwaliteitswijnen die hoog scoren bij internationale wijnrecensenten. Het wijnhuis is uitgegroeid tot een hypermodern bedrijf met moderne faciliteiten. De wijnen geven nog steeds uitdrukking aan de karakteristieke kenmerken van wijnen uit het Valpolicella-gebied.

De coöperatie heeft 700 hectare wijngaarden, verspreid over het Valpolicella Classica-gebied. De 230 partners werken samen met de professionele medewerkers binnen het bedrijf.

Duurzame wijnbouw is een must: het combineren van de noodzaak van een economisch rendabele productie met respect voor het milieu is het bewijs van de grootst mogelijke professionaliteit en een garantie voor de consument. De diepgaande studie van de biologie, ecologie en omgeving waar onze wijnmaker-partners werken, stelt ons in staat om goede praktijken toe te passen in het beheer van de bodemmorfologie, de teelt van de eerste bodemlaag, het naast elkaar bestaan ​​van duizenden planten in de directe nabijheid op de hetzelfde oppervlak, en tot slot ongediertebeschermingssystemen met de minste milieu-impact op exploitanten en consumenten.