Algemene voorwaarden

Op ons gehele aanbod zijn de volgende algemene voorwaarden van toepassing:

<18 geen alcohol
Casa del Vino Amsterdam verkoopt geen alcohol aan personen onder de 18 jaar.

Prijzen
Alle prijzen die op de website van Casa del Vino Amsterdam zijn vermeld, zijn in Euro’s, inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.

Levertijd en levering
Casa del Vino Amsterdam streeft ernaar om binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling, de bestelling af te leveren bij de klant. Casa del Vino Amsterdam is echter ook afhankelijk van leveringen door importeurs. Mocht Casa del Vino Amsterdam door omstandigheden niet kunnen voldoen aan de levertijd zullen we contact opnemen via telefoon of e-mail om dit te melden en een oplossing te zoeken. Zendingen die bij ons geretourneerd worden omdat onze koerier of bezorger niet kan afleveren worden in overleg met de opdrachtgever opnieuw verstuurd. De extra kosten zijn voor rekening van de opdrachtgever.

Inhoudelijke onjuistheden
De beschrijvingen van producten op de webshops van Casa del Vino Amsterdam zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld. De geleverde producten kunnen echter soms afwijken van de beschrijving op de website. Bijvoorbeeld door het feit dat een jaargang niet meer leverbaar is. Mocht de levering significant afwijken van de inhoud op de website, dan zal Casa del Vino Amsterdam in overleg met u een passende oplossing zoeken. Wilt u zeker weten dat de door u gewenste jaargang wordt geleverd, neem dan voorafgaand aan de bestelling even contact met ons op. Wij checken graag even de voorraad van de gewenste jaargang.

Totstandkoming van de overeenkomst
Wanneer het bestelproces is doorlopen en de order is verstuurd, bestaat er op dat moment een bindende overeenkomst ten aanzien van de producten in de winkelwagen. Nadat de bestelling is verzonden, ontvangt u hiervan een bevestigingsbericht. De koopovereenkomst is tot stand gekomen zodra wij de bestelling bevestigen of de producten geleverd zijn.

Herroepingsrecht
In Europa geldt een wettelijk vastgelegde ‘afkoelingsperiode’ van 7 werkdagen na bezorging van uw bestelling. In het geval dat onze bezorgdienst uw bestelling niet kan afleveren omdat op het op het bezorgadres niemand aanwezig is geldt die dag als bezorgdatum. U ontvangt bericht van de bezorger. Binnen deze termijn kunt u de bestelling zonder opgaaf van redenen annuleren. Dit moet u schriftelijk doen door een email te sturen naar info@casadelvino.nl
Vermeld hierbij het ordernummer en de datum van bestelling.
Retourneer de producten binnen 10 werkdagen na ontvangst van uw bestelling aan:

Casa del Vino Amsterdam
t.a.v. Klantenservce
Lauriergracht 54bg
1016 RL Amsterdam

Mochten de producten beschadigd of gebruikt zijn, dan wordt u daarvoor een wettelijk vastgesteld bedrag in rekening gebracht. Als aan de ontbindingsvoorwaarden voldaan wordt is de overeenkomst ontbonden en vindt binnen 14 dagen restitutie plaats via uw bankrekening. De kosten van retourzending zijn voor rekening van de ‘opdrachtgever’.