La Gioiosa

De naam van deze Prosecco specialist verwijst naar het wapen van Treviso – Marca Gioiosa et Amarosa (blij en liefdevol). En zo smaken ze ook ! La Gioiosa voor al uw feesten en partijen.
Regio
Zoek een regio
Regio
Druif
Zoek een druif
Druif
Flesinhoud
Flesinhoud
Toon meer opties
Wijnhuis
Zoek een druif
Wijnhuis
Duurzaam
Duurzaam
Alcoholpercentage
Alcoholpercentage
Toon meer opties
Jaargang
Jaargang
Toon meer opties
Smaak
Smaak
Toon meer opties
Speciaal
Speciaal

Enig resultaat

La Gioiosa

De volledige naam van onze wijnmakerij is La Gioiosa et Amorosa. Vrolijk en verliefd! Het is een eerbetoon aan het land en het helpt ons te herinneren dat de wortels verweven zijn met een gebied dat al in de 12e eeuw bekend stond als een marca gioiosa et amorosa (een vrolijk en verliefd grensgebied). Het is een vruchtbaar gebied, met een gematigd klimaat en aangename glooiende landschappen. Maar het was ook een stijl van gezellig leven die de grootste geneugten van het leven omvatte, waaronder ridderlijke steekspelen, dansen en feesten en vooral lekker veel wijn drinken!

Niet alleen een lange traditie, maar ook een buitengewone houding ten opzichte van innovatie en onderzoek heeft wijnbedrijf La Gioiosa altijd gekenmerkt. La Gioiosa biedt dan ook Prosecco aan in de sprankelende en demi-mousserende versies, die ambassadeurs zijn van de lokale traditie met een grote aangenaamheid en drinkbaarheid. Super Geschikt voor feestjes met veel gezelligheid!

De wens van de wijnmakerij om wijnen te produceren volgens een innovatief protocol gericht op hoge kwaliteit gedurende de hele productiecyclus, van de wijngaard tot de fles. Dit alles uiteraard volgens gecertificeerde biologische en duurzame praktijken.