Mare Magnum

Het doel van Mare Magnum is om de internationale wijnscene nieuwe ideeën aan te bieden met innovaties, aantrekkelijke verpakkingen, maar vooral modern smakende wijnen met een grote waarde. Naar het verkochte aantal flessen bij ons gaat ze dat uitstekend af!
Regio
Zoek een regio
Regio
Druif
Zoek een druif
Druif
Flesinhoud
Flesinhoud
Toon meer opties
Wijnhuis
Zoek een druif
Wijnhuis
Duurzaam
Duurzaam
Alcoholpercentage
Alcoholpercentage
Toon meer opties
Jaargang
Jaargang
Toon meer opties
Smaak
Smaak
Toon meer opties
Speciaal
Speciaal

Toont alle 2 resultaten

Crudo is een merk van Mare magnum, een internationale wijnproducent die wijnen produceert in 8 landen. Ze produceren twee biologische wijnen onder met label Crudo vanuit hoge kwaliteitsnormen. Ze hebben het totale proces in eigen hand: eigen druiven, eigen productie en eigen botteling. De geproduceerde wijnen combineren de authenticiteit van het terroir met moderne expertise en de meest technologisch geavanceerde faciliteiten.

Takis Soldatos en Mario Calzolari, hebben de afgelopen 30 jaar leidende posities bekleed in de wijnindustrie. Door samen te werken hebben ze Mare Magnum gecreëerd – een nieuw wijnbedrijf met productie in verschillende regio’s van Italië, zoals Apulië, Abruzzo, Sicilië en Veneto.

Bovendien reist het internationale team van wijnmakers constant de wereld rond, werkt samen met lokale producenten en creëert vele  verleidelijke en moderne wijnen. Men is momenteel betrokken in uiteenlopende plaatsen als Frankrijk, Spanje, Griekenland, Zuid-Amerika, Australië, Griekenland en Zuid-Afrika.

In elk land en bij elke wijn streven ze naar een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding in een aantrekkelijke en innovatieve verpakking.