Surrau

In Vigne Surrau ontmoet voortdurende innovatie de wijntraditie van de regio, waardoor wijnen ontstaan ​​die een uitdrukking van het gebied willen zijn. Vigne Surrau ontleent zijn naam aan de Surrau-vallei, gelegen tussen de gemeenten Arzachena en Palau in het hart van de Gallura-appellatie in het noorden van Sardinië. De locatie biedt een perfect groeigebied voor zowel witte als rode wijnen van buitengewoon karakter en elegantie.
Regio
Zoek een regio
Regio
Druif
Zoek een druif
Druif
Flesinhoud
Flesinhoud
Toon meer opties
Wijnhuis
Zoek een druif
Wijnhuis
Duurzaam
Duurzaam
Alcoholpercentage
Alcoholpercentage
Toon meer opties
Jaargang
Jaargang
Toon meer opties
Smaak
Smaak
Toon meer opties
Speciaal
Speciaal

Enig resultaat

Surrau

De Cantine Surrau kelders domineren een landgoed van meer dan 50 hectare land dat grotendeels bedekt is met wijngaarden. Het project interpreteert de kelder als een werkplaats die een product van de aarde transformeert door middel van zichtbaar gemaakte processen die de echtheid en kwaliteit ervan garanderen. Het architecturale project komt voort uit een harmonieus onderzoek tussen constructie en natuur, waarbij het gebouw wordt gekenmerkt door een opeenvolging van transparante gevels en lokale stenen muren die opgaan in de aarde.

De Surrau-wijngaarden strekken zich uit in het meest oostelijke deel van Gallura, in zonnige valleien, gestreeld door de schone wind van de mistral die uit de monding van Bonifacio waait. Hier wordt de wijnstok gevoed door het granietzand van de heuvels Juannisolu en Capichera, door de kleien van de vlakten van Pastura en Cascioni en door de geuren van het mediterrane struikgewas van de Surrau-vallei. Cantine Surrau wordt elk jaar overladen met prijzen en onderscheidingen. Vooral voor hun Vermentino. Die is werkelijk fantastisch.