Villa Sandi

Grote gelegenheden? Tijd voor heerlijke mousserende wijnen! De elegantie en tijdloze charme van de Italiaanse mousserende wijnen zijn ingesloten in Villa Sandi. De sprankelende wijncultuur, doorgegeven van generatie op generatie, om elke speciale gelegenheid te verrijken met smaak en elegantie. Top Prosecco’s!
Regio
Zoek een regio
Regio
Druif
Zoek een druif
Druif
Flesinhoud
Flesinhoud
Toon meer opties
Wijnhuis
Zoek een druif
Wijnhuis
Duurzaam
Duurzaam
Alcoholpercentage
Alcoholpercentage
Toon meer opties
Jaargang
Jaargang
Toon meer opties
Smaak
Smaak
Toon meer opties
Speciaal
Speciaal

Enig resultaat

Villa Sandi

Een sprankelend juweel beschermd door de heuvels in het hart van de provincie Treviso. Villa Sandi is een meesterwerk in Palladiaanse stijl dat dateert uit 1622. Het vertegenwoordigt de link tussen de pracht van Venetië van de afgelopen eeuwen en het platteland, het gebied dat bekend staat als “Tuin van Venetië”.

De familie Moretti Polegato, eigenaar van de Villa, heeft een lange traditie van druiventeelt, die de cultuur en passie voor fijne wijnen van het hele gebied weerspiegelt.

Tegenwoordig is de Villa het hoofdkantoor van de wijnmakerij Villa Sandi, en Giancarlo Moretti Polegato beheert momenteel het bedrijf en zet de familietraditie voort, terwijl de ondertussen oude rol van Venetiaanse villa’s wordt vernieuwd. Villa Sandi is een producent van uitmuntende wijn en een mijlpaal voor wijn cultuur. Het heeft een leidende rol gespeeld bij het creëren van de reputatie van Prosecco als wijn en als productiegebied. met behoud van extreem hoge kwaliteit en toewijding aan het milieu. Wijngaarden hebben eeuwenlang het landschap van het gebied gekenmerkt en Villa Sandi Estates omvatten het hele Prosecco-gebied, van de DOC tot de glooiende heuvels van Asolo DOCG tot de steile hellingen van Conegliano Valdobbiadene DOCG tot de speciale Cru van Cartizze in Valdobbiadene.  Voor de beste Prosecco’s moet je echt hier zijn!

In de buurt van de villa, is het landgoed gewijd aan Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir en Chardonnay voor Villa Sandi Premium-wijnen en klassieke methode Sparklings Opere Trevigiane. Ze vinden de perfecte rijpingsomgeving in de drie eeuwenoude ondergrondse kelders die zich uitstrekken over meer dan 1,5 km onder de Villa.