Nero di Troia

Als liefhebbers van Italiaanse wijnen weten we dat de regio Puglia, gelegen in het zonnige zuiden van Italië, een schat aan unieke en smaakvolle wijnen herbergt. Een specifieke druivensoort die de aandacht verdient, is de Nero di Troia. Bij onze online wijnwinkel bieden we een selectie van deze donkerrode, haast zwarte wijnen aan, die bekend staan om hun rijke tannines en karakteristieke smaken.
Regio
Zoek een regio
Regio
Druif
Zoek een druif
Druif
Flesinhoud
Flesinhoud
Toon meer opties
Wijnhuis
Zoek een druif
Wijnhuis
Duurzaam
Duurzaam
Alcoholpercentage
Alcoholpercentage
Toon meer opties
Jaargang
Jaargang
Toon meer opties
Smaak
Smaak
Toon meer opties
Speciaal
Speciaal

Toont alle 3 resultaten

Nero di Troia druif

Puurheid: Geen Blend, Puur Genot

In tegenstelling tot blends behoudt de pure aard van Nero di Troia zijn eigen karakter. Onvermengd met andere variëteiten, biedt deze druif puur genot met zijn bloemige tonen, de sappigheid van zwarte bessen en subtiele hints van nat hout.

Het Bouquet: Een Zintuiglijke Ervaring

Het bouquet van de wijnen gemaakt van Nero di Troia is als een bloemrijke symfonie, waarin diepe aroma’s van zwarte bessen dansen met de subtiliteit van nat hout. Elke slok onthult een zintuiglijke ervaring die de diepte van deze Zuid-Italiaanse druif belichaamt.

Bestel Jouw Wijn uit Puglia Online

Verken de wereld van wijnen uit Puglia in onze webshop. Blader door onze uitgebreide collectie, lees de gedetailleerde beschrijvingen en selecteer de perfecte fles die de puurheid van deze regio weerspiegelt. Bestel vandaag nog en geniet binnenkort van de onmiskenbare smaken van Puglia. Proost op de rijke diversiteit van Italiaanse wijnen!

Ervaar de unieke wijnen uit Puglia. Bestel nu en ontdek de pure smaak van deze bijzondere druivensoorten en de rijke geschiedenis van de Italiaanse wijnbouw. Voeg een vleugje Zuid-Italië toe aan je wijnkelder en geniet van het beste dat deze regio te bieden heeft.