Wijnen met de druif Corvina
Lenotti Massimo Veneto Rosso
Veneto
Lenotti Le Crosare Ripasso Valpolicella Classico Superiore
Veneto
Lenotti Amarone della Valpolicella Classico DOCG
Veneto
Zenato Ripassa Valpolicella – Jeroboam (3 liter)
Veneto
Zenato Amarone della Valpolicella Classico – Jeroboam (3 liter)
Amarone della Valpolicella, Veneto
Tommasi Ripasso Valpolicella Superiore DOC- 0,375 liter
Veneto
Zenato Bardolino Chiaretto Rosato
Veneto
Torre del Falasco Amarone della Valpolicella
Amarone della Valpolicella, Veneto
Cantina di Negrar Veneto Rosso Appassimento
Veneto
Tommasi Ripasso Valpolicella Superiore DOC
Veneto
Tommasi Amarone Classico Della Valpolicella
Amarone della Valpolicella, Veneto
Scaia Paradiso Tenuta Sant’Antonio
Veneto
Valpolicella Ripasso Monti Garbi
Veneto
Scaia Rossa Corvina Tenuta Sant’Antonio
Veneto
11 minutes Rosato delle Venezie IGT Pasqua
Veneto
Zenato Amarone della Valpolicella Classico Riserva (Sergio Zenato)
Amarone della Valpolicella, Veneto
Neropasso Originale Veneto Rosso IGT JEROBOAM (3 liter)
Veneto
Torre del Falasco Valpolicella Ripasso Superiore
Veneto
Biscardo Amarone della Valpolicella Classico DOCG
Amarone della Valpolicella, Veneto
Pasqua Romeo & Juliet Passimento Rosso
Veneto
Zenato Ripassa – half flesje (0,375 liter)
Veneto
Brigaldara Valpolicella classico superiore Case Vecie
Veneto
Biscardo Ripasso della Valpolicella Classico Superiore
Veneto
Zenato Valpolicella Superiore
Veneto
Villa Cavarena Corvina Veneto IGT
Veneto
Neropasso Rosso IGT Veneto
Veneto
Biscardo Neropasso Veneto Rosso – Magnum
Veneto
Brigaldara Amarone della Valpolicella ‘Case Vecie’
Amarone della Valpolicella, Veneto
Zenato Amarone della Valpolicella Classico
Amarone della Valpolicella, Veneto
Le Ragose Amarone della Valpolicella DOCG
Veneto
Mavum Corvina Cabernet Sauvignon
Veneto
Zenato Ripassa Valpolicella
Veneto

Ook wel de Corvina Veronese genoemd wordt voornamelijk verbouwd in de regio Veneto rond de stad Verona. De corvina is de voornaamste druif van de Valpolicella en Amarone. De wijnen zijn vaak licht en soepel met aroma’s van kersen en amandelen. Soms worden de druiven na het oogsten een tijdje gedroogd, waardoor ze een hogere concentratie suiker krijgen en een complexe smaak. Een bijzondere Italiaanse druif.