☰ MENU
Menu

Molinara

Molinara groeit voornamelijk in de regio Veneto en wordt gebruikt voor blends met de Corvina druif of de Rondinella om Valpolicella of Bardolino te maken.
Regio
Zoek een regio
Regio
Druif
Zoek een druif
Druif
Prijs
Prijs - slider
Prijs - inputs
Flesinhoud
Zoek op inhoud
Flesinhoud
Wijnhuis
Zoek een wijnhuis
Wijnhuis
Alcoholpercentage
Zoek op alcoholpercentage
Alcoholpercentage
Jaargang
Zoek op jaargang
Jaargang
Duurzaam
Duurzaam
Smaak
Smaak
Speciaal
Speciaal

Resultaat 1–12 van de 17 resultaten wordt getoond

Molinara druif

Valoplicella wordt gemaakt van een mengsel van verschillende druivensoorten. 40-70% Corvina Veronese, 20-40% Rondinella en 5-25% Molinara. Een wijnmaker mag tot 15% van de andere druivensoorten toevoegen: Barbera, Negrara Trentina, Rossignola en Sangiovese.