Biscardo

“Laudato vino non opus est hedera” ofwel een goede wijn heeft geen presentatie nodig De nieuwe generatie van Biscardo Vini is nog steeds een waarheidsgetrouw bewijs van kwaliteit, cultuur en passie van de lokale wijn traditie. De familie heeft zijn diepe wortels in het gebied van Verona en zorgt dan ook voor authentieke wijnen.
Prijs
Speciaal
Wijnen per streek
Lugana (1)
Puglia (3)
Salento (1)
Veneto (9)
Amarone della Valpolicella (1)
Valpolicella (1)
Show more Show less
Druif
Cabernet Sauvignon (3)
Chardonnay (1)
Corvina (5)
Corvinone (3)
Garganega (1)
Glera (3)
Malvasia Nero (1)
Molinara (2)
Negroamaro (2)
Pinot Nero (2)
Pinot Noir (1)
Primitivo (1)
Rondinella (2)
Sangiovese (2)
Trebbiano (1)
Show more Show less
Jaar

Resultaat 1–12 van de 16 resultaten wordt getoond

Biscardo

Wijnhuis Biscardo vini is een grote en uitstekende Italiaanse wijnproducent uit Veneto van bijzonder populaire wijnen. Dit zijn onder andere de Neropasso, Oropasso, Rosapasso, Amarone della Valpolicella en Ripasso. Biscardo Vini is een van de oudste Italiaanse wijnfamilies die nog steeds zelf hun bedrijf runnen. In 1878 is het bedrijf in Verona opgericht en het is al die tijd in de familie gebleven. De broers Maurizio en Martino geven momenteel leiding aan het familiebedrijf. Met de recente toevoeging van Maddalena aan het team, is de toekomst van dit familiebedrijf gewaarborgd. Ook zij houdt onveranderd vast aan de kwaliteit, de cultuur en de passie voor traditie van meer dan 100 jaar wijn maken.

Ze worden elk jaar weer overladen met onderscheidingen van over de gehele wereld. Gerenommeerde wijnmagazines geven hun een eervolle vermelding!