Gratis verzending vanaf €60 in NL en €100 in BE Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden.
020-2614758 Account Wijnmandje

Wijnen van het domein Biscardo

ZOEKFILTER
Wijnen per land en streek
Italië (7)
Emilia-Romagna (2)
Veneto (5)
Lugana (1)
Amarone della Valpolicella (1)
Jaar
2019
2020
2015
2016
2017
2018
Druif
Prijs

Biscardo vini Italy - Casa del Vino Amsterdam

De wijnen van Biscardo vini staan bekend om hun gevaarlijke drinkbaarheid en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Erg populair zijn de Neropasso rosso, de Oropasso en de Rosapasso.

Het is een van de oudste Italiaanse wijnfamilies die nog steeds zelf hun bedrijf runnen. Terenzio heeft het bedrijf in 1878 in Verona opgericht. Inmiddels heeft enkele generaties verder het stokje overgenomen bij Azienda Agricola Biscardo, zoals het wijnhuis officieel heeft. De broers Maurizio en Martino geven leiding aan het familiebedrijf. Met de recente toevoeging van Maddalena aan het team, is de toekomst van dit familiebedrijf gewaarborgd. Ook zij houdt onveranderd vast aan de kwaliteit, de cultuur en de passie voor traditie van meer dan 100 jaar wijn maken. Het hele productieproces wordt gevolgd met toewijding, tot de keuze van flessen en etiketten.

Onder de beroemdste wijnen van de familie Biscardo is de traditionele Amarone della Valpolicella. Het assortiment van Biscardo biedt verschillende soorten wijnen, gecombineerd met hoge kwaliteit en het zoeken naar authenticiteit in de expressie van de druivensoort.

Tegelijkertijd is de Neropasso het grote succes van Biscardo. Voor deze wijn wordt een gedeelte van de druiven ingedroogd en later pas geperst. Het resultaat is  een intens mooie blend van de druivensoorten Corvina, Corvinone en Cabernet Sauvignon. Deze robijnrode topwijn heeft een volle smaak met fluweelzachte tannines. Een ware geur- en smaakbeleving met hints van sappig rood fruit en vanille.  Italiaanse topkwaliteit voor een goede prijs!

De Neropasso is onze absolute bestseller. Een wijn met een immense populariteit. Elke wijndrinker vindt er wel iets in wat hem bevalt. Deze wijn is echt de ultieme pleaser!