Gratis verzending vanaf €50 in NL en €100 in BE Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden.
020-2614758 Account Wijnmandje

Wijnen van Biscardo vini

De wijnen van Biscardo vini staan bekend om hun gevaarlijke drinkbaarheid en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Ook zij houdt onveranderd vast aan de kwaliteit, de cultuur en de passie voor traditie van meer dan 100 jaar wijn maken.

Biscardo vini Italy - Casa del Vino Amsterdam

De wijnen van Biscardo vini staan bekend om hun gevaarlijke drinkbaarheid en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Erg populair zijn de Neropasso rosso, de Oropasso en de Rosapasso.

Het is een van de oudste Italiaanse wijnfamilies die nog steeds zelf hun bedrijf runnen. Terenzio heeft het bedrijf in 1878 in Verona opgericht. Inmiddels heeft de volgende generatie het stokje overgenomen bij Azienda Agricola Biscardo, zoals het wijnhuis officieel heeft. De broers Maurizio en Martino geven leiding aan het familiebedrijf. Met de recente toevoeging van Maddalena aan het team, is de toekomst van dit familiebedrijf gewaarborgd. Ook zij houdt onveranderd vast aan de kwaliteit, de cultuur en de passie voor traditie van meer dan 100 jaar wijn maken. Het hele productieproces wordt gevolgd met toewijding, tot de keuze van flessen en etiketten.

Onder de beroemdste wijnen van de familie Biscardo is de traditionele Amarone della Valpolicella. Het assortiment van Biscardo biedt verschillende soorten wijnen, gecombineerd met hoge kwaliteit en het zoeken naar authenticiteit in de expressie van de druivensoort.