Gratis verzending vanaf €50 in NL en €100 in BE Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden.
020-2614758 Account Wijnmandje 1

Online specialist in Italiaanse wijnen

Wijncadeaus, kerstpakketten en relatiegeschenken

Op zoek naar smaakvol cadeau? Bij Casa del Vino Amsterdam hebben we veel mogelijkheden voor wijncadeaus, relatiegeschenken en kerstpakketten.

  • luxe houten geschenkkistjes voor 1, 2 3 of 4 flessen
  • Italiaanse wijnen naar keuze (van goede basiswijnen van € 5 tot exclusieve topwijnen.
  • Franse wijnen (ook Champagne) op Wijnclubamsterdam.nl
  • Verzending naar meerdere geadresseerden mogelijk.
  • In het kistje kunnen we een kaartje met persoonlijke boodschap doen.

Kijk hier voor meer informatie over wijncadeaus, kerstpakketten en relatiegeschenken.!

Waarom italiaanse wijn

Italië is een geweldig wijnland met een enorme diversiteit. Wij zijn altijd op zoek naar wijnmakers waarbij kwaliteit voorop staat.  De wijnmakers, veelal modern geschoold maar met veel respect voor traditie.  De Italiaanse zon zorgt voor mooie volle en rijpe smaken en de laatrijpende druivensoorten zorgen voor die frisse zuren om de wijnen die typische “Italian touch” te geven.  La dolce vita in uw glas !

Waarom wijnen kopen bij Casa del Vino

Casa del Vino Amsterdam is een betrouwbaar adres om wijn te bestellen met veel vaste klanten. We staan voor kwaliteit, scherpe prijzen, goede persoonlijke service en advies en een snelle levering. Alle wijnen hebben we op voorraad.

Wine-Searcher heeft Casa del Vino de zilveren Retailer Awards gegeven voor Italiaanse wijn in Amsterdam: een breed assortiment, scherpe prijzen en een goede klantenservice.

Over Casa del Vino

Meer mensen goede wijnen met een hoge basiskwaliteit te laten drinken, dat is onze ambitie! Drink niet meer maar beter ! Wij verkopen ook enkel wijnen waarover we zelf echt enthousiast zijn. Mocht het toch niet jouw smaak zijn, dan kan je gebruik maken van onze proefgarantie.