Gratis verzending vanaf €50 in NL en €100 in BE Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden.
020-2614758 Mijn account Wijnmandje (1)

Online specialist in Italiaanse wijnen

Klantreviews

Dit vinden klanten van Casa del Vino:

Kom naar de najaarsproeverij

Zondag 17 november 2019 14:00 - 17:00 uur

Zondag 17 november is de najaarsproeverij van Casa del Vino Amsterdam. Maak kennis met de mooie wijnen uit ons assortiment. Je zult klassiekers proeven die we al langer in ons assortiment hebben, maar ook wijnen die we onlangs hebben ingekocht. Kom langs in de gezellige Jordaan en laat je verrassen!

10% korting tijdens de najaarsproeverij

Tijdens de proeverij zijn alle wijnen van Casa del Vino Amsterdam met 10% korting te bestellen. Entree is gratis, maar meld je vooraf wel even aan door een mail te sturen naar info@casadelvino.nl

Locatie

Niet op ons eigen adres, maar aan de overkant: Lauriergracht 11- Amsterdam

Waarom italiaanse wijn

Italië is een geweldig wijnland met een enorme diversiteit. Wij zijn altijd op zoek naar wijnmakers waarbij kwaliteit voorop staat.  De wijnmakers, veelal modern geschoold maar met veel respect voor traditie.  De Italiaanse zon zorgt voor mooie volle en rijpe smaken en de laatrijpende druivensoorten zorgen voor die frisse zuren om de wijnen die typische “Italian touch” te geven.  La dolce vita in uw glas !

Waarom wijnen kopen bij Casa del Vino

Casa del Vino Amsterdam is een betrouwbaar adres om wijn te bestellen met veel vaste klanten. We staan voor kwaliteit, scherpe prijzen, goede persoonlijke service en advies en een snelle levering. Alle wijnen hebben we op voorraad.

Wine-Searcher heeft Casa del Vino de zilveren Retailer Awards gegeven voor Italiaanse wijn in Amsterdam: een breed assortiment, scherpe prijzen en een goede klantenservice.

Over Casa del Vino

Meer mensen goede wijnen met een hoge basiskwaliteit te laten drinken, dat is onze ambitie! Drink niet meer maar beter ! Wij verkopen ook enkel wijnen waarover we zelf echt enthousiast zijn. Mocht het toch niet jouw smaak zijn, dan kan je gebruik maken van onze proefgarantie.